Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di pane raffermo a pezzi
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di carne trita mista
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi, puliti e a fette (vedere consigli)
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 300 g di funghi champignon freschi, puliti e a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1220 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette classiche
1óra
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30 min
Arrosto di vitello arrotolato
2óra
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Polpettone classico
1óra 15p
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2óra
Salmone farcito
1h 5min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1óra 10p
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Polpettone al Varoma con contorno
1óra 45p
Petto di pollo con crema di zucchine
40 min
Polpette di manzo e salsiccia
40 min