Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Polenta con ragù (Bimby Friend)
1h 10min
Fettuccine all'abruzzese
1h
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
Nociata Sabina
1h 30min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 min
Zighinì
8h
Pappardelle ripiene di piselli
2h 25min
Canederli dolci, salsa alle prugne e zabaione (Bimby Friend)
55min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min