Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cipolla a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 500 g di carne trita di vitello
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 380 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di latte
- 50 g di burro
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 800 g di zucchine a fette nel senso della lunghezza (spessore ½ cm)
- 500 g di scamorza a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 godz. 25 min
Lasagne alla parmigiana
3ωρ. 25 λεπτ.
Bruschette saporite
40 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Lasagne primaverili (senza glutine)
3h 15 min
Terrina di verdure e uova
3 godz. 20 min
Pitta chicculiata
4 Std. 45 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Salatini vegetariani
50 min
Melanzane alla siciliana
1 godz. 15 min