Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cipolla a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 500 g di carne trita di vitello
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 380 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di latte
- 50 g di burro
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 800 g di zucchine a fette nel senso della lunghezza (spessore ½ cm)
- 500 g di scamorza a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Lasagne alla parmigiana
3h 25min
Cestino di pomodoro ripieno
1h 10 min
Terrina di verdure e uova
3h 20 min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2u. 45min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1sa 35 dk
Lasagne all'amatriciana
2h
Parmigiana di melanzane
2h
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min