Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pomodori a metà
- 100 g di cipolle a metà
- 400 g di polpa di agnello a bocconcini (3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 2 bustine di zafferano
- 70 g di olio di oliva
- 20 g di burro
- 850 g di acqua
- 150 g di carote, pelate e a pezzi grossi (3 cm)
- 150 g di zucchine a pezzi grossi (3 cm)
- 150 g di rape bianche a pezzi grossi (3 cm)
- 150 g di polpa di zucca a pezzi grossi (3 cm)
- 350 g di cous-cous, a grana media
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1961 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in fricassea
50min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10 min
Riso selvaggio pilaf con maiale e prugne
1h 10 min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1u.
Caldo poblano
35 min
Polpette di agnello con focaccine batbout
1u. 30min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Ramen di mare
2u. 50min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min