Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pomodori a metà
- 100 g di cipolle a metà
- 400 g di polpa di agnello a bocconcini (3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 2 bustine di zafferano
- 70 g di olio di oliva
- 20 g di burro
- 850 g di acqua
- 150 g di carote, pelate e a pezzi grossi (3 cm)
- 150 g di zucchine a pezzi grossi (3 cm)
- 150 g di rape bianche a pezzi grossi (3 cm)
- 150 g di polpa di zucca a pezzi grossi (3 cm)
- 350 g di cous-cous, a grana media
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1961 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3 godz.
Zuppa harira marocchina
40min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 godz. 10 min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Cous cous marocchino
50 Min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Pollo Yassa
1h
Pollo alla pechinese
55min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min