Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla dorata a pezzi
- 150 g di peperoni rossi a pezzi
- 150 g di peperoni verdi a pezzi
- 70 - 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 4 spicchi di aglio
- 1000 g di carne di coniglio in pezzi
- 150 g di vino bianco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 scatola di peperone rosso in conserva (in filetti)
- 100 g di salsa di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1421 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1j 25 menit
Pollo alla romana
1h 10 min
Agnello al vino
40 min
Pollo alla cacciatora
50 menit
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1j 20 menit
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Coniglio alla mediterranea
50 menit
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Coniglio in porchetta
1j 20 menit
Coniglio alla ligure
3h 20 min