Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 1000 g di latte
- 100 g di farina
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa ai carciofi
- 6 carciofi mondati e a spicchi
- 1000 g di acqua
- ½ limone, il succo
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 250 g di stracchino a pezzetti
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 100 g di ricotta salata a scaglie
- 30 - 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2535 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Lasagne di zucca
1 Std.
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 Std.
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3h
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Baccalà, patate e funghi
45min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min