Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di maiale intero (Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di funghi porcini freschi a fette
of 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 170 g di acqua
- 30 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 godz.
Lonza alla senape
1h 5min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Involtini con funghi e castagne
45 min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35 min
Filetto ai funghi
1 godz.
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 godz.
Involtini di carne al Varoma
40 min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min