Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi grossi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaini di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- 2 - 3 filetti di acciuga sotto sale dissalati
- 700 g di petto di pollo a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di birra
-
50
g di brodo vegetale
of 50 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 31.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo con olive e peperoni
35 min
Pollo al limone
50 min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Spiedini di vitello e verdure con salsa di senape
30 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35 min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 min
Pollo, pancetta e olive
35 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min
Pollo speziato al limone
40 min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 godz.