Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 770 g di brodo vegetale caldo
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b. per mantecare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2156 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al Barolo
30min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Risotto cacio e pere
40min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto alla birra
35min