Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 770 g di brodo vegetale caldo
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b. per mantecare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2156 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Risotto zafferano e pioppini
40 min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 min
Risotto alla monzese
35 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Penne risottate alla vodka
35 min
Risotto allo Champagne
25 min
Risotto cacio e pere
40 min