Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

3.8 98 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 50 g di vino bianco
  • 770 g di brodo vegetale caldo
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b. per mantecare

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 16 g
Calorieën 2156 kJ / 515 kcal
Vetten 23 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...