Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di mollica di pane raffermo
- 40 g di latte
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 50 g di cipolle a pezzi
- 200 g di carne trita di manzo
- 200 g di salsiccia cruda, sgranata
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Polpette al sugo
45 min
Polpette classiche
1 godz.
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 min
Polpette danesi
50 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Polpettone classico
1h 15min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Polpette alla mortadella
40min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 godz.
Ragù di carne mista
1 godz. 30 min