Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 carciofi a fettine
- 800 g di carne di vitello in un solo pezzo (sottofesa)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di latte
-
250
g di brodo di carne
of 250 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Coniglio in umido
1 godz. 25 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Tasca di vitello ripiena
1h 20min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1j
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min