Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 60 g di cipolla in quarti (1 cipolla)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
-
400
g di Champagne
of 400 g di spumante secco -
600
g di brodo di carne caldo
of 600 g di acqua calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 30 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2771 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 101.3 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto zafferano e pioppini
40 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 min
Risotto alla monzese
35min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min