Risotto allo Champagne

Risotto allo Champagne

3.7 46 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 60 g di cipolla in quarti (1 cipolla)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
  • 400 g di Champagne
    400 g di spumante, secco
  • 600 g brodo di carne caldo
    600 g di acqua, calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 30 g di burro a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.7 g
Calorieën 2771 kJ / 662 kcal
Vetten 17.8 g
Koolhydraten 101.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...