Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di misto per soffritto
- 100 g di speck a striscioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 850 g di acqua calda
- 100 g di vino bianco
- 10 - 15 g di sale
- 350 g di riso Arborio (cottura 15 min.)
- 40 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2276 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 71.7 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30 min
Risotto alla birra
35min
Risotto affumicato
35min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min