Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3000 kJ / 717 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 55.4 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tonno e curcuma
1óra
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 Min
Burger di zucchine
1óra
Polpettine di spinaci e ricotta
30min
Spiedini di polpette alle zucchine
1óra
Polpettone di tonno
35 min
Polpette di tonno e ricotta
20 min
Crocchette di verdure con salsa yogurt alle erbe
55min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30min
Polpette di spinaci
35 min
Polpettone vegetariano
1h 30 min