Zuppa di ceci e rosmarino

Zuppa di ceci e rosmarino

3.5 66 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 250 g di ceci secchi ammollati in acqua per 8 ore
    500 g di ceci in scatola, lessati e sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 13.3 g
Calorieën 1321 kJ / 315 kcal
Vetten 16.5 g
Vezels 8.5 g
Koolhydraten 30.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...