Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolada
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio senz'anima (optioneel)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Ossibuchi
- 4 ossibuchi
- farina q.b.
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30 min
Fegato alla veneziana
35 min
Spezzatino di manzo con patate
1óra 10p
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 Std. 30 Min
Faraona al vino rosso
1h 30 min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Costine in umido
1h 20min
Cassoeula
1h 25min
Brasato di manzo al vino rosso
12u. 30min