Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di crescenza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 mazzetto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto alla zucca e balsamico
30 Min
Risotto con mele e funghi
40 Min
Risotto allo Champagne
25min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto alla melagrana e coppa
35 Min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Risotto melone e speck
40 Min
Risotto ai profumi d'estate
30 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min