Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3335 kJ / 797 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 41.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di funghi porcini
1 godz.
Zuppa di pane nero
30 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Flan di carote
50min
Polenta al formaggio
1 godz.
Fonduta
8h 20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Bagna cauda
35min