Polenta con fonduta di formaggi

Polenta con fonduta di formaggi

4.7 178 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 porzioni

Ingrediënten

Fonduta di formaggi
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 50 g di Gorgonzola
  • 50 g di Fontina a pezzi
  • 50 g di Taleggio a pezzi
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di farina di mais bramata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 22.1 g
Calorieën 3335 kJ / 797 kcal
Vetten 41.8 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 83 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...