Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di grano saraceno
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di mais bramata
- 150 g di formaggio Bitto
- 40 g di burro, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Polenta
1 Std.
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Polenta di grano saraceno
1 Std.
Crema di Cogne
15 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Sciatt
1 Std.
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Torta paesana
1 Std. 10 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Polenta al formaggio
1 Std.
Pizzoccheri
50 Min