Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 zucca (800 g circa)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a pezzi
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 2 pizzichi di sale
- 4 scampi
- 8 gamberi crudi di media grandezza
- 8 fette di pancetta
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Crema di zucca e calamaretti
35min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1u. 50min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Crema di topinambur e tartufo
55min