Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi piccoli
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di zucchine a listarelle
- 150 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- 1 cucchiaino di basilico fresco tritato o secco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 fette di prosciutto cotto, tagliate sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28.3 g
Alternatieve recepten
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1hod. 50min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min