Pesto di pomodori secchi

Pesto di pomodori secchi

4.9 282 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
350 g

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di mandorle pelate
  • 150 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati (peso netto)
  • 20 g di basilico fresco lavato, i gambi e le foglie
  • 10 g di capperi sott'aceto
  • 100 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di paprika piccante (optioneel)
  • 1 spicchio di aglio (optioneel) senz'anima

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 350 g

Natrium 1301.8 mg
Eiwitten 46.4 g
Calorieën 6907.4 kJ / 1650.9 kcal
Vetten 132.4 g
Vezels 22.1 g
Verzadigd vet 25.4 g
Koolhydraten 91.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...