Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati (peso netto)
- 20 g di basilico fresco lavato, i gambi e le foglie
- 10 g di capperi sott'aceto
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di paprika piccante (optioneel)
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 6907.4 kJ / 1650.9 kcal
- Eiwitten
- 46.4 g
- Koolhydraten
- 91.9 g
- Vetten
- 132.4 g
- Verzadigd vet
- 25.4 g
- Vezels
- 22.1 g
- Natrium
- 1301.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di ricotta e noci
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pesto di rucola
10min
Pesto fresco del riciclo
10min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pesto di mandorle e menta
20min
Pesto rosso
15min
Pesto alla trapanese
20min