Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 540 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 cucchiaino raso di noce moscata in polvere
- 300 g di carote, pelate e a rondelle (0,5 cm)
- 300 g di cimette di cavolfiore romanesco lavate (vedere consiglio)
- 150 g di olive taggiasche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 770.2 kJ / 184.1 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 392.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Insalata di fagiolini
40min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Fagiolini in gremolada
30min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Insalatona con asparagi al Varoma
45min
Verdure miste al cartoccio
35min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min