Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di ceci secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 252 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie in umido
1h 30 min
Ceci in umido
1h 30 min
Fagioli in umido
1h 30 min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Cime di rapa stufate
55min
Cottura dei fagioli
11 Std.
Cottura del farro integrale
8 Std. 40 Min
Cottura delle lenticchie
1u.
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Riso integrale con bietole
1h 15min