Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 min
Cottura del farro integrale
8 godz. 40 min
Cottura delle lenticchie
1 godz.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Cicorie stufate
35 min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Cottura dei ceci
11h
Fagioli in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min