Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 212.5 kJ / 51 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie in umido
1h 30 min
Ceci in umido
1h 30 min
Fagioli in umido
1h 30 min
Pasta e ceci
40min
Cime di rapa stufate
55min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Cottura delle lenticchie
1u.
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Cottura dei ceci
11 Std.
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Carciofi trifolati
30min