Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di peperoni, puliti e a pezzi (3 cm)
- 2 cipolle medie a pezzi
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di carote in agrodolce
1h
Pesto di melanzane
10min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 min
Patè di peperoncini
30 min
Zucchine piccanti
55 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min
Crema di melanzane e peperoncini
35 min
Crema di melanzane
50 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min