Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)

Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)

4.5 83 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
1 porzione

Ingrediënten

  • 1 scalogno a metà
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
  • 10 g di vino bianco
  • 220 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g Emmental a dadini (1 cm)
  • 20 g di Taleggio a dadini (1 cm)
  • 20 g di Gorgonzola a dadini (1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.6 g
Calorieën 2904 kJ / 694 kcal
Vetten 38.3 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 66.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...