Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di mandorle pelate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 ½ di cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di petto di pollo
- 1000 g di acqua
- 250 g di farro perlato (cottura 20-25 minuti), precedentemente sciacquato
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
- 20 g di pinoli
-
200
g di pomodori ciliegino a dadini (0,5 cm)
of 200 g di peperoni rossi a dadini (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1915 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Cottura del farro perlato
35 Min
Insalata di straccetti di manzo e rucola
20 Min
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Insalata di farro e pollo
45 Min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Farro alla nizzarda
40 Min
Insalata di riso (TM6)
40 Min
Insalata di farro e pollo
1 Std. 15 Min
Insalata di farro e pollo
1 Std. 30 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min
Farro al pesto e fagiolini
30 Min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 Min