Salsa di peperoni rossi (Ajvar)

Salsa di peperoni rossi (Ajvar)

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
1340 g

Ingrediënten

  • 1000 g di peperoni rossi privati dei semi e tagliati a pezzetti
  • 150 g di zucchero
  • 50 - 70 g di olio extravergine di oliva
  • 2 g di peperoncino piccante in polvere
  • 10 g di sale
  • 50 g di passata di pomodoro
  • 1 foglia di alloro secca
  • 3 spicchi di aglio
  • 70 g di aceto di vino bianco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 30 g

Natrium 107.2 mg
Eiwitten 0.3 g
Calorieën 144 kJ / 34.4 kcal
Vetten 1.6 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 4.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...