Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di cipolle a metà
- 250 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1200 g di verdure miste, pulite a pezzi (es. patate, carote, zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, fagioli precotti, zucca)
- 2000 g di acqua
-
4
dadi per brodo vegetale
of 4 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale - Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 579.4 kJ / 138.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 93.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella
15min
Minestra di verdure e ceci con chorizo
30min
Uova sode colore verde
55min
Uova sode colore rosso
Geen beoordelingen
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 godz. 50 min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45min
Purè di patate (TM6)
1h
Insalata di riso con scampi, ceci e olio al rosmarino
1h
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45min
Vellutata speziata di zucca
50min