Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa all'empolese
1u. 15min
Trippa in umido
1h 10min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa alla romana
2 Std.
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa alla fiorentina
1u. 15min
Trippa in rosso con patate
1h 30min