Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 carciofi interi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 25 g di pecorino
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 20 g di pangrattato
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi romani gratinati
45 min.
Carciofi stufati
30 min.
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Carciofi alla maremmana
40 min.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Baccalà, patate e funghi
45 min.
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Melanzane ripiene light
1h
Totani ripieni su crema di fave
1óra 30p
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Melanzane ripiene
1óra 30p