Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota a pezzi (2 cm)
- 70 g di scalogno a pezzi (2 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di lenticchie secche, precedentemente ammollate in acqua
- 750 g di acqua
- 10 g di sale
- 350 g di salsiccia spellata, a pezzi (4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1010.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Cotechino e lenticchie
1h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Spezzatino di vitello al miele
3 godz. 5 min
Pasta con ragù bianco e piselli
40min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30min
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4h 20min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min