Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota a pezzi (2 cm)
- 70 g di scalogno a pezzi (2 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di lenticchie secche, precedentemente ammollate in acqua
- 750 g di acqua
- 10 g di sale
- 350 g di salsiccia spellata, a pezzi (4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1010.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Torcolo di San Costanzo
5sa 30 dk
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Zuppa di ceci e rosmarino
1 Std.