Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota a pezzi (2 cm)
- 70 g di scalogno a pezzi (2 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di lenticchie secche, precedentemente ammollate in acqua
- 750 g di acqua
- 10 g di sale
- 350 g di salsiccia spellata, a pezzi (4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1010.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al testo
1h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Polpette al sugo
50min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Spezzatino di vitello al miele
3h 5min
Trippa alla trasteverina
45min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Spezzatino alla salentina
3h 20min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min