Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 200 g di asparagi verdi
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- 4 pomodori ciliegino in quarti
- 6 fiori di zucca, puliti e a listarelle
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1917.6 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 467.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Risotto ai carciofi
30 min
Risotto al nero di calamari
40 Min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto asparagi e zafferano
35 min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 Min
Risotto ai funghi porcini
35 min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Risotto alla pescatora
35 min
Risotto spinaci e gamberetti
30 min