Conchiglie al sugo di pomodoro fresco

Conchiglie al sugo di pomodoro fresco

4.1 50 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di formaggio di capra semiduro a pezzi (2-3 cm)
    80 g di ricotta salata, a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di pomodori, tipo San Marzano spellati, senza semi e a dadini (0.5-1 cm)
    300 g di pomodorini, in scatola, a dadini (0.5-1 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 rametto di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
  • 650 g di acqua
  • 350 g di pasta secca tipo conchiglie

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.7 g
Calorieën 1590 kJ / 380 kcal
Vetten 9.2 g
Vezels 3.9 g
Koolhydraten 65.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...