Gnocchi al pomodoro

Gnocchi al pomodoro

4.6 133 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Gnocchi di patate
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
  • 400 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • 1 - 2 cucchiaini di sale
Salsa di pomodoro
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante rosso (optioneel)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 2 g di zucchero
  • 5 g di sale
  • 4 foglie di basilico fresche

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 16.9 g
Calorieën 2067 kJ / 49 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 4.4 g
Koolhydraten 75.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...