Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 - 2 cucchiaini di sale
Salsa di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 g di zucchero
- 5 g di sale
- 4 foglie di basilico fresche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2067 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1h 10min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Pasta al pomodoro
55min
Gnocchi alla sorrentina
1 godz. 25 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 godz.
Sugo al tonno
45 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min