Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 30 g di pecorino a tocchetti
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 120 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 480 g di pasta secca tipo trenette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con pesto di nocciole e basilico (1 porzione)
30 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Penne al tonno
35 Min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 Min
Farfalle con vongole e pomodorini
Geen beoordelingen
Tagliatelle panna e funghi
1j
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min
Cotoletta alla milanese
1j