Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 50 g di farina
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1 Std. 30 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Omogeneizzato di patate e carote
30 Min
Pan di Spagna facile alle mele
50 Min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Stufato di maiale alla greca
Geen beoordelingen
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Ravioli alla carbonara
1 Std. 30 Min
Cotoletta alla milanese
1 Std.