Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti (1-2 cm)
- 400 g di zucca Butternut, pulita, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di patate a pezzi
- 800 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino di dado per brodo di pollo, fatto in casa
of 1 ½ dado per brodo di pollo granulare (dose per 0.5 l) - 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 250 g di pasta fresca, tipo ravioli (cottura 3 minuti)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6780 kJ / 1616 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 120 g
- Vetten
- 112 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1sa
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasticcio di agnello e purea di patate
1 Std. 40 Min
Crema di piselli
45 dk
Riso alla crema di zucca (10-12 mesi)
30 dk
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
Geen beoordelingen
Menù: Gnocchi con zucca; insalata di ceci e cavolo nero; plumcake ai frutti secchi
1sa
Pasta e piselli
35 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Riso integrale con spinaci (per 2 persone)
35 Min
Ravioli con salsa di zucchine
35 Min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min