Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di broccoletti, precedentemente lessati (vedere consigli) e a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 320 g di pasta corta a piacere
Besciamella
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella per pizza a cubetti
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3673.8 kJ / 878 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 765.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 godz. 5 min
Sformato di pasta al tonno
30 min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 godz. 15 min
Orecchiette in crema di cime di rapa (Bimby Friend)
25min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45 Min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 Min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55 Min
Lasagne alla bolognese
2 godz. 15 min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Pasta al forno vegetariana filante
1 Std.
Pasta al forno veloce
45 Min