Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di tonno in scatola a filetti
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di rucola fresca
- 150 g di pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di spaghetti integrali
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1834.7 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 320.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Pasta alla Norma leggera
1h
Pasta feta e pomodorini
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Pasta tonno e olive
35 min
Trofie pesto e champignon
30 min