Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 10 g di burro + q.b.
- 20 g di scalogno
-
80
g di passata di pomodoro
of 80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia - 80 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di pasta secca corta, tipo ditaloni
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno veloce
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pasta al forno classica
1ωρ. 30 λεπτ.
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Pasta tonno e olive
35min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Rigatoni affumicati
25min
Spaghetti pomodoro e speck
35min