Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 10 g di burro + q.b.
- 20 g di scalogno
-
80
g di passata di pomodoro
of 80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia - 80 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di pasta secca corta, tipo ditaloni
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Sformato di pasta al tonno
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Pasta tonno e olive
35 min
Pasta al ragù
1h 30min
Pasta al forno veloce
45 min
Pasta al forno classica
1h 30min