Gramigna alla salsiccia

Gramigna alla salsiccia

4.9 60 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di cipolla dorata in quarti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
  • 60 g di vino bianco secco
  • 50 g di passata di pomodoro
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 2 pizzichi di sale
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 320 g di pasta all'uovo secca tipo gramigna
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1334.3 mg
Eiwitten 26.8 g
Calorieën 3241.8 kJ / 774.8 kcal
Vetten 44.9 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 15.1 g
Koolhydraten 67.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...