Spezzatino di vitello con peperoni rossi e patate

Spezzatino di vitello con peperoni rossi e patate

2.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

  • 105 g di olio extravergine di oliva
  • 6 spicchi di aglio
  • 1500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi a pezzi (3 cm)
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a listarelle (0,5x5 cm)
  • 45 g di farina tipo 00
  • 200 g di vino bianco
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • 1 cucchiaino di origano secco
    1 cucchiaino di origano fresco
  • 2 - 3 foglie di alloro fresche
  • 5 g di sale
  • 800 g di patate pelate e a pezzi (3x4 cm)
  • prezzemolo fresco (optioneel) tritato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 407.4 mg
Eiwitten 41.2 g
Calorieën 1889.8 kJ / 451.7 kcal
Vetten 18 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 25.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...