Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 700 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di vongole fresche, pulite
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato (optioneel)
- fette di pane tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 634.8 kJ / 151.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 364.8 mg
Alternatieve recepten
Cannocchie al Varoma
55min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1sa 25 dk
Pepata di cozze
45min
Pepata di cozze
55min
Pepata di cozze
55min
Bucatini con le canocchie
35min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Gamberi e calamari speziati
20min
Linguine allo scoglio
40min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Fregola ai frutti di mare
40min