Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle, a metà o in 4 spicchi in verticale (1-2 cipolle piccole)
- 350 g di patate sbucciate e, se necessario, tagliate a metà
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 4 filetti di pesce spigola (150 g cad.)
- 12 pomodorini ciliegia in quarti
- 16 olive taggiasche denocciolate
- 2 cucchiai di capperi sott'aceto, sciacquati
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971.5 kJ / 232.3 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1484.7 mg
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Salmone marinato
2h 30min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Insalata di farro con salmone e verdure
45min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min