Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate e asciugate (rosmarino, timo, salvia)
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 300 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 660.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1h 25 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Paella di pesce con bulgur
1h
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1h 30min
Menù: Mousse spinaci e mandorle, faraona ai funghi, sorbetto ai frutti di bosco (Bimby Friend)
1h 30min
Zucchine ripiene di cotechino
1h 30min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Arrosto di spalla di agnello
3 Std.
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Coniglio alla ligure
3h 20 min