Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate e asciugate (rosmarino, timo, salvia)
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 300 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 660.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio in umido
1h 25min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 min
Zucchine ripiene di cotechino
1h 30min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min