Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di cozze fresche pulite
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio a piacere
- 1 cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di acqua
- 200 g di pasta corta a piacere (cottura 10-12 minuti)
- sale q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2067.1 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 67.4 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 382.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2u.
Cannelloni al ragù
1u. 30min
Schiaffettoni ripieni
1u. 30min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1u.
Risotto alla carbonara
2u.
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1u.
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa di farro e legumi
45min
Minestra di orzo e funghi
1u.