Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca al basilico
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate (vedere consigli)
Sugo di pomodorini
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2106.5 kJ / 503.5 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Sugo classico
55 min
Sugo al basilico
1h 10 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Sugo al tonno
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5 min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Gnocchi al pomodoro
1h 30 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min