Calamarata con crema di peperoni

Calamarata con crema di peperoni

4.5 76 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 peperoncino (optioneel) mediamente piccante, a rondelle
  • 1 spicchio di aglio
  • 170 g di cipolle rosse di Tropea a rondelle
  • 330 g di peperoni rossi puliti e a listarelle
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di pasta secca tipo calamarata
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 150 g di Provolone piccante a cubetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 362.6 mg
Eiwitten 17.2 g
Calorieën 2249.2 kJ / 537.5 kcal
Vetten 22.6 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraten 70.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...